Over Bed & Breakfast het Gelders Buitenleven

Aangenaam, mijn naam is Anita. Leef je leven en ga je droom achter na! dat is wat ik nu ga doen. 11 jaar lang heb ik een strijk en was service gehad en nu is het tijd om er voor te gaan. We wonen op een prachtige boederij in Overasselt en snel kwam het idee om er een B&B van te maken en nu is het zover. Gezelligheid en genieten staat op #1

Onze B&B in Overasselt

Dromen komen uit! We hebben een basis luxe kamer genaamd ‘Vlinder’ De kamer is van alles voorzien zoals een inloop douche en een heerlijk 2 persoonsbed. mogelijkheid tot het zetten van een lekker kopje koffie of thee op de kamer. We hebben ook een Deluxe kamer genaamd ‘Zwaluw’ een prachtige kamer met mooi uitzicht over de tuin, een sauna op de kamer en een bubbelbad op de badkamer. Koffie en thee op de kamer. Zin om met de fiets deze kant op te komen? Fietsen kunnen achter de poort op het terrein. We beschikken over bewakingscamera’s.

Als je s’avonds nog zin hebt in een lekker hapje op drankje dan hebben wij in onze ‘huiskamer’ een mini bar staan met heerlijke frisse drankjes en kleine hapjes. Zin om te picknicken onderweg? Kan gewoon, geef het door en we maken er iets lekkers van. Ontbijt wordt geserveerd in een mooie mand op de tijdstip door jullie zelf aangegeven, en je kan zelf bepalen waar je het wilt nuttigen. De ‘huiskamer’ of op de kamer of bij mooi weer in de tuin.

Overasselt ligt op 25 auto minuten van Nijmegen waar heerlijk gewinkeld kan worden of een heerlijke hapje of drankje te doen. Omliggende dorpjes zoals Grave en Cuijk zijn binnen 10 auto minuten te bereiken en hebben diverse aanbod in winkels en horeca. Veel wandel routes op de Hatertse en Overasseltse vennen of wandelen in Plasmolen bij het water of het bos in. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en de uitstapjes in de buurt, we hebben hier genoeg te beleven.

Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen